Forside Brands

Samsøe & Samsøe er et dansk brand. Identiteten er baseret på et unikt og genkendeligt skandinavisk design. Denim og rå detaljer er et must i kollektionerne, som er designet til at matche tidens trends og tendenser. Samsøe & Samsøe afspejler personlighed og identitet. Nøgleordene er troværdighed, innovation og kvalitet. Et succesfuldt og progressivt brand, såvel på det Skandinaviske marked som på det internationale. Køb Samsøe & Samsøe her hos SmartMen.dk – vi har hurtig og gratis levering!

Historien om Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe er et dansk brand som blev grundlagt i 1991 af to brødre, nemlig Klaus og Preben Samsøe. De startede deres virksomhed som en smykkebutik i Studiestræde i København. I 1993 blev produktionen af herretøj sat i gang. I 2000 bliver skifter virksomheden hænder og Peter Sextus og Per Ulrik Andersen bliver de nye ejere. De udvikler i 2004 en kollektion til kvinder og i 2008 indfører de også en sko kollektion. Samsøe & Samsøe er skandinavisk design til mænd og kvinder. Designet er moderne og afspejler innovation og kvalitet. Mærket skaber identitet og personlighed. Samsøe & Samsøe er et succesfuldt firma som i 2012 blev nomineret til e-handelsprisen, samt for bedste danske mærke i Dansk fashion award.

Med Samsøe & Samsøe er du med på moden i Skandinavisk design!

Samsøe & Samsøe er skandinavisk design til mænd og kvinder. Designet er moderne og afspejler innovation og kvalitet. Mærket skaber identitet og personlighed. Samsøe & Samsøe’s kollektion består af t-shirts, langærmede skjorter, tights, shorts, bukser, sweatshirts, striktrøjer, cardigans, vindjakker og sko. Vær med på moden med Samsøe & Samsøe.

Køb Samsøe & Samsøe online hos SmartMen.dk

Hos SmartMen.dk kan du købe lækkert tøj fra Samsøe Samsøe. Vi har gratis fragt og hurtig levering! Hvis tøjet imod forventning ikke falder i smag, så er det nemt og gratis at bytte hos os. Brug søgefiltrene i venstre side og søg på kategori, farve og størrelse, så bliver din søgning målrettet præcis til dig!

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartmen.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur