Forside Toej Brands

Diesel er et italiensk brand, som startede som et selskab der lavede dyr fashion, men Diesel er i dag blevet en del af ungdomskulturen i hele verden. Diesel er et innovativt internationalt design firma, der producerer en bred kollektion af jeans, tøj og tilbehør. Diesel er førende indenfor banebrydende nye stilarter, tekstiler, produktionsmetoder og kvalitetskontrol for at garantere et fremragende produkt. Virksomheden er til stede i over 80 lande med over 5. Læs mere 000 salgssteder og mere end 300 monobrand butikker. Shop Diesel her hos SmartMen.dk og få hurtig og gratis levering! Reducer
Antal produkter: 
56
  1. 1|
  2. 2|
  3. Fortsæt »
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Diesel

Italieneren Renzo Rosso grundlagde Diesel i 1978. Renzo Rosso ville skabe et nichemærke som ikke blot turde tage chancer, men også være førende indenfor for mærkevarer. Renzo Rosso allierede sig hurtigt med kreative og talentfulde folk, som alle ville flytte modebranchen til nye dimensioner. Grundideen var at skabe et brand, som var fyldt med energi, dynamisk, fantasifuldt og brugbart for alle. Ideen blev hurtigt realiseret i løbet af få år og er i dag et verdensomspændende brand. Udover de populære Diesel bukser har mærket i dag udvidet sit sortiment til også at producere tøj, accessories og sko. Diesel er førende indenfor nyeste stilretninger, produktionsmåder og kvalitetskontrol. Diesel giver altid garanti på tøjet og har taget mere end 80 lande med storm. SmartMen.dk har et bredt udvalg af Diesel jeans, T-shirts, bælter, skjorter, sweatshirts, strik cardigans, bukser og assessories.

Diesel – Jeans siden 1978

Uanset hvad moden dikterer, har Diesel altid formået at bibeholde deres egen stil. Derved er Diesel hurtigt blevet et af de største brand indenfor mærkevarer. Trods mærkets kæmpe succes, er filosofien bag mærket stadig den samme. På verdensplan har Diesel lanceret mere end 300 konceptbutikker. Derudover sælges Diesel produkter i mere end 5.000 butikker i cirka 80 lande.

Køb Diesel online hos SmartMen.dk

Køb Diesel her på SmartMen.dk. Vi har et stort udvalg af de nyeste Diesel produkter. Klik dig rundt og find lige præcis det Diesel produkt der passer dig. Benyt eventuelt filtret i venstre side til at præcisere din søgning. Prøverummet har du mulighed for at tage med hjem. Passer produktet ikke – kan du bytte helt gratis!

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartmen.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur