Forside Toej Brands

Emporio Armani er italiensk herremode, når det er bedst! Vi har et bredt udvalg af lækkert undertøj til mænd. Kollektionen Emporio Armani er designet af modeskaberen Giorgio Armani. Om du er til tights, trusser, t-shirts eller tanktops – ja så har SmartMen.dk udvalget. Køb dit nye undertøj her hos SmartMen.dk. Brug søgefiltrene i venstre side og find lige det, som du søger!
Antal produkter: 
45
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Giorgio Armani

Giorgio Armani bliver betegnet som en af de mest indflydelsesrige designere i historien. Siden firmaet blev grundlagt i 1976 har Armani revolutioneret mandemoden og gjort brandet verdenskendt. Italieneren Giorgio Armani også kaldt ”The Big Milanese”, kan takke Hollywood for sin verdensomspændende succes. Specielt én Hollywood film har haft stor indflydelse på Armanis fremtid. Armani klædte i 1980 Richard Gere på i filmen American Gigolo, hvilket for alvor markerede milaneseren på verdenskortet. Armanis succes skyldes også hans enestående evne til at dele sine brands op i flere sub-brands. Disse brands er bl.a. Emporio Armani, Armani Jeans og Armani Collezioni. Ved at opdele sine brands, har Armani sikret sig, at han appellerer til en bred skare af mænd. Missionen for Giorgio Armani, har siden den første kollektion været, at fremme folks image gennem mode og tidløst design. Denne mission er grunden til, at Giorgio Armani sæson efter sæson, fascinerer modentusiaster med sin gode smag.

Med Emporio Armani er du med på den tidsløse mode!

Som en del af Armani-udvalget hos SmartMen.dk, har vi Emporio Armani. Kollektionen er tidløs og henvender sig til mænd i alle aldre. Ifør dig Emporio Armani, hvis du ønsker undertøj med mere kant. Vær stilfuld inderst inde og føl dig lækker! Kollektionen består af alt fra tights, trunks, trusser, badeshorts, t-shirts, tanktops, pyjamas, sokker, slippers og endda og hjemmesko. Cristiano Ronaldo bruges bland andet til at præsentere Emporio Armanis kollektioner. Italiensk mode når det er bedst.

Køb Giorgio Armani online hos SmartMen.dk

Hos SmartMen.dk har vi altid et bredt udvalg af Armani produkter. Benyt filtrene som vi har til venstre på siden. Søg på den kategori, farve og størrelse du ønsker. Dette gør din søgning meget mere simpel. Hos SmartMen.dk får du gratis og hurtigt levering. Prøverummet er dit eget hjem, hvilket er super behageligt. Passer dit nye Armani tøj ikke – kan du nemt og gratis bytte din vare. Benyt den medfølgende bytte label, så sender vi den rigtige størrelse til dig. Vi giver dig 14 dages fuld returret og hurtig levering. Så køb online hos SmartMen.dk og spar både tid og penge.

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartmen.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur