Forside Toej Brands

Matíníque er en dansk producent af modetøj, som gang på gang præsenterer kollektioner af lækkert herretøj. Brandet er lanceret af Niels Martinsen. Matinique er garant for komfortabelt og moderigtigt herretøj, som er udført i lækre tekstiler af højeste kvalitet. Produktsortimentet er bredt og består af langærmede skjorter, blazere, T-shirts, strik cardigans, jeans og shorts. Find det hele her hos SmartMen.dk!
Antal produkter: 
72
  1. 1|
  2. 2|
  3. Fortsæt »
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Matíníque

I 1969 stiftede Niels Martinsen og Kirsten Teisner firmaet. I 1973 blev Matíníque lanceret som en del af Inwear Group A/S. Deres mission var, at blive markedslederen inden for høj kvalitets tøj. Matíníque er med til at skabe de nyeste trends blandt unge, såvel som de modne herrer. Relanceringen i 2002, var skubbet til at Matíníque også blev kendt som et brand med et ungt og trendy look. Det nye look fik stor popularitet på den internationale modescene. Matíníque sælges i cirka 850 butikker i mere end 18 lande. Brandets populære kollektioner af herretøj er elsket for et moderigtigt og individuelt look.

Med Matíníque får du et moderigtigt og individuelt look

Matíníque er kendt for modetøj med et unikt design, skabt af lækre materialer. Om du er til langærmede skjorter, blazere, T-shirts, strik cardigans, jeans eller shorts, så kan du finde det her hos SmartMen.dk. Iklæd dig Matíníque og få et moderigtigt og individuelt look.

Køb Matíníque online på SmartMen.dk

Hos SmartMen.dk har vi altid et bredt udvalg af Matíníque produkter. Brug filtrene i venstre side, til at søge på den kategori, farve og størrelse du ønsker. Dette gør din søgning meget mere simpel. Hos SmartMen.dk får du hurtig og gratis levering. Prøverummet er dit eget hjem, hvilket er meget bekvemt. Skulle dit nye Matíníque tøj ikke passe – kan du nemt og gratis bytte.

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartmen.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur